Tarom va relua operarea curselor către Suceava începând cu 17 noiembrie, în sezonul de iarnă 2013 – 2014.

Președintele CJ, Cătălin Nechifor, a anunțat că astăzi se va întâlni cu managerii tehnici la Aeroportul Salcea și împreună vor stabili un grafic al lucrărilor. Nechifor a mai spus că fiecare parte își va asuma un calendar foarte precis, pentru ca să se știe exact când se va închide total traficul aerian. Șeful administrației județene a declarat că din ianuarie 2014 vor începe lucrările la pistă, iar cursele aeriene vor fi suspendate.

Nechifor a precizat că lucrările sunt în grafic la turnul de control și chiar dacă va fi frig în ianuarie, planul de a sparge și a moderniza ulterior pista va fi respectat.

„Tarom a anunțat public că Suceava, Târgu Mureș și Sibiu vor intra în programul de iarna. Vor fi zboruri de zi, care țin cont de starea vremii și ceaţa de dimineață. Orarul de iarnă va fi de 5 curse pe săptămână. Au fost discuții foarte multe și aprinse, dar am convins în final Tarom. Dacă păstrăm cursa de iarnă pentru dimineață, riscăm să intrăm în pierderi”, a spus Nechifor.

Începând din 17 noiembrie, clienții Tarom pot călători între București și Suceava în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, la ora 12.50, cu sosire la ora 14.00 în Suceava, iar din Suceava se pleacă la 14.25, cu sosire în capitală la 15.40.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.