Astăzi, 31 octombrie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Suceava. Aceasta a fost condusă de vicepreședintele PSD, Alexandru Rădulescu.

Pe ordinea de zi au fost 20 de proiecte spre dezbatere și aprobare, plus încă trei suplimentare. Cei 30 de consilieri județeni au aprobat în unanimitate toate proiectele. Printre deciziile luate de consilierii județeni se numără hotărârea privind aprobarea conturilor de execuție ale bugetelor județului, modificarea funcțiilor publice și a statului de funcții ale CJ, modificările din conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), aprobarea Planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate, din cadrul CJ pentru 2014.

Au mai fost votate proiectele prin care s-au adus modificări privind ocuparea funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate din cadrul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor. Același lucru s-a întâmplat și la Camera Agricolă, dar și la DGASPC.


Cel mai „intens” proiect discutat a fost cel privind încheierea unui act adițional între CJ, prin DGASPC și Fundația „O Viață Nouă” din orașul Siret. La fel s-a întâmplat și cu proiectul privind Regulamentul de organizare și funcționare al Direcției Județene de Drumuri și Poduri.


Au mai fost aprobate și Acordul de asociere dinte CJ și Primăria Suceava, în vederea organizării manifestărilor dedicate Zilei de 28 Noiembrie și a Zilei Naționale a României. Punctul numărul 17 a fost aprobat, iar 4 consilieri județeni vor merge în perioada 9-14 decembrie la Târgul de Crăciun de la Laval – Franța.La diverse, s-a votat demisia directorului Şcolii Creştine „Filadelfia” din Suceava, Ioan Bădeliţă, din funcția de consilier judeţean. Acesta a renunțat din motive personale la calitatea de consilier județean. În deliberativ, locul lui Ioan Bădeliţă va fi luat de democrat-liberalul Radu Pricope. El va fi validat în şedinţa din noiembrie a CJ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.