Consilierii județeni suceveni au dezbătut în ședința de miercuri, 30 ianuarie, adresa  Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Suceava, prin care se solicita acordarea în folosință gratuită a unui imobil-clădire, situat în municipiul Suceava, pe strada Vasile Bumbac, aflat în administrarea Consiliului Județean Suceava, în vederea desfășurării activității.

Consilierul județean PSD Dan Ioan Cușnir a fost cel care a deschis discuțiile privind mutarea sediului DNA Suceava, acesta fiind urmat de colegul său de partid, Mihai Grozavu, care a cerut informații suplimentare cu privire la solicitarea DNA Suceava.

La rândul său, procurorul șef al DNA Suceava, Mihaela Mihai-Popa, a explicat că aceste informații se pot cere Departamentului Economic Financiar de la DNA. Aceasta a precizat și că,  în prezent DNA Suceava funcționează în opt birouri mici și că spațiul este insuficient.

Mihai Grozavu a propus chiar să fie consultat arhitectul județului, însă și-a abandonat propunerea după consultările cu ceilalți colegi din PSD.

În final, proiectul cu privire la mutarea sediului DNA a fost votat în unanimitate, consilierul Grozavu menționând chiar că se votează pe baza unei „presiuni”. Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a exclus însă această ipoteză încă dinaintea începerii votului și a spus că fiecare consilier are deplina libertate să voteze după cum îi dictează propria conștiință.

Imobilul de pe strada Vasile Bumbac  a fost folosit atât ca sediu al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, apoi  a fost sediul administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

One Response

  1. Titi Popescu

    Câtă emoție şi înjosire! A fost plăcerea maximă ptr șeful mafiei județene! Splendid exploatează Zeus astfel de momente, merită felicitată insecta! nota 10, cu felicitări!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.