Marți, 29 octombrie, la ora 22:43, S.C., de 27 ani, a condus autoturismul marca VW LT tractând remorca pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava. La intersecția semaforizată cu strada Zefirului nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune frontal-laterală cu autoturismul VW Transporter care era condus de către D.M., de 19 ani, din municipiul Suceava, care nu posedă permis de conducere. În autoturismul VW Transporter se mai afla pe locul din dreapta față A.U..

În urma evenimentului rutier a rezultata vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului VW Transporter care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații medicale, fiind diagnosticată cu „contuzionat prin ac rutier, traumatism ușor clavicula stângă”.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 și le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că D.M. nu posedă permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus de către A.U..     

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.