Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi continuă campania „România vrea autostrăzi”. Acesta  a realizat un experiment prin care a demonstrat că, respectând toate regulile de circulație, un angajat al restaurantului său a condus peste 15 ore, de la Târgu Jiu la Botoșani, pentru a ajunge la o ședință.

„Pentru că ni se comunică aproape constant că nu avem nevoie de autostrăzi și că nevoile șoferilor români sunt acoperite corespunzător în materie de infrasturctură rutieră, am decis să facem o demonstrație pe traseul Târgu Jiu – Botoșani, documentând practic, traseul unuia dintre managerii Spartan din orașul de rezidență către orașul în care trebuia să participe la ședință.

Un drum de 643 km, parcurs în 15 ore și 46 minute, respectând toate regulile de circulație și toate indicatoarele rutiere.
Ca el, mai sunt alți 40 de manageri în toată țara, toți trebuind să ajungă în același oraș pentru ședința programată la nivel de top management.
Voi cât faceți din Oradea până în Constanța, sau până în Tulcea?
Dar din orașul de rezidență până acasă, la partinti sau la bunici?”, este mesajul lui Ștefan Mandachi.

 

One Response

  1. Cristi

    Eu am făcut 94 km de la Suceava la Broșteni prin DN17/E85 și DJ177A, respectând indicatoarele, regulile de circulație și respectiv toate gropile, un timp record de… 3ore și 42 de minute…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.