Peste 300 de oameni de afaceri din Suceava au fost prezenți vineri, 08 noiembrie, la un eveniment fastuos organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava. Este vorba despre Gala Excelenței în Afaceri 2013, unde cele mai performante firme sucevene au fost premiate.

Muzică clasică, bucate alese, oameni frumoși, afaceriști de succes și o locație bine aleasă au fost ingredientele care au asigurat succesul Galei Excelenței în Afaceri 2013, un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Prezent la eveniment, prefectul Florin Sinescu a ținut să felicite afaceriștii și să-i încurajeze în accesarea fondurilor europene. „Ne-am adunat după o zi plină de evenimente, pentru că topul firmelor reprezintă un eveniment de excepție. A fi în top Bucovina înseamnă un atestat foarte important. Sunt convins că prin tot ce ați făcut, ați reușit să aveți performanțe. Cred că perioada care urmează vă permite să vă dezvoltați afacerile, și aici mă refer la atragerea fondurilor europene. Vreau să îi felicit pe reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie pentru organizare”, a conchis Sinescu.

Alături de Sinescu au mai fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu, primarul Ion Lungu, senatorul Ovidiu Donțu și deputatul Alexandru Băișanu. În următorul material video vă prezentăm imagini surprinse la acest eveniment, alături de declarațiile oficialilor și momentele artistice oferite de organizatori.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.