Primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au verificat stocurile de material antiderapant ale operatorului de salubrizare stradală din municipiul Suceava, precum și flota de mașini de deszăpezire pregătită pentru această perioadă. Astfel, aceștia au primit asigurări de la Diasil că atât mașinile de deszăpezire, cât și personalul angajat, sunt pregătiți să acționeze.

„Conform tradiției, am venit din nou la inspecția anuală de sezon, pentru a trece în revistă utilajele pregătite pentru deszăpezire și îngheț. În acest an, Diasil a pregătit 33 de utilaje de intervenție de deszăpezire, precum și utilaje speciale pentru trotuare. Sunt convins că, din punctul de vedere al utilajelor, nu vom avea probleme. La fel de important, Diasil a pregătit 1200 de tone de sare și 250 de tone de nisip. Aceste stocuri ajung pe o perioadă de trei luni. Diasil este o firmă serioasă colaborăm de atâția ani și niciodată nu am avut pe timp de iarnă. Noi deja la Primărie, de pe data de 15 noiembrie, vom avea serviciu de permanență. Suntem pregătiți pentru prima zăpadă, pentru primul îngheț. Important e să fim pregătiți și acest lucru se întâmplă astăzi aici la firma Diasil. Vreau să le mulțumesc celor de la Diasil pentru efortul pe care l-au făcut, seriozitatea de care dau dovadă. Evident că e o perioadă grea. Am făcut și noi un efort luna asta și le-am dat 1,2 milioane de lei, tocmai în ideea de a face stocuri de sare și nisip și tot ceea ce trebuie pentru această perioadă de iarnă. E o perioadă mai delicată la nivel de economie, de Primărie, mai sunt plăți restante, dar sperăm să facem eforturi în așa fel încât să nu fie nici o sincopă în ceea ce privește serviciile de deszăpezire și intervenții la îngheț”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De cealaltă parte, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat că: „Fac un  apel la suceveni să-și echipeze mașinile corespunzător și atunci când ninge abundent să știe clar că întâi intervenim pe bulevardele principale, adică pe străzile care adună fluxul de trafic, și ulterior pe străduțe”.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.