Conform primarului Ion Lungu, parcările subterane din centrul municipiului sunt apreciate de suceveni, având în vedere numărul mare de maşini care sunt parcate în timpul unei săptămâni.

Monitorizarea parcajelor subterane pentru luna ianuarie scoate la iveală un număr impresionant de maşini care sunt parcate în noua construcţie din centrul municipiului Suceava. În ciuda unui regulament cu destul de multe breşe, se pare că administraţia locală a reuşit să ţină o evidenţă a autovehiculelor care folosesc parcarea construită cu bani europeni.  Primarul Ion Lungu se arată mulţumit de gradul de ocupare a locurilor disponibile şi crede că numărul maşinilor care se vor deservi de acest parcaj va creşte.

Lungu a conchis arătându-şi mulţumirea faţă de faptul că, de la inaugurare şi până în prezent, nu au fost întâmpinate evenimente deosebite. Trebuie menţionat că parcajele sunterane au fos construite cu bani europeni, iar timp de 5 ani acestea vor fi gratuite pentru toţi cei ce le folosesc. Regulamentul prevede o limită de staţionare de maxim 12 ore, iar cei care depăşesc acest timp sunt pasibili de amendă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.