Tineri, profesioniști, amibițioși și extrem de ritmici, membrii trupei RAVA au încântat publicul sucevean cu un concert de zile mari. Evenimentul a avut loc la Talcioc Cultural, iar piesele cântate au delectat publicul până la ore târzii în noapte.

În 2005, Lucian Curelariu (voce și chitară armonie) și Bogdan Hapliuc (chitară solo, voce) s-au întâlnit la Iași, hotărând înființarea trupei și alegând numele de RAVA. S-au compus primele piese proprii, în vara aceluiași an trupa întregindu-se prin adăugarea lui Dan Hrimiuc la tobe și a lui Ștefan Honceru la chitară bas. Colaborarea cu Ștefan a fost de scurtă durată, în toamnă el fiind înlocuit de Mihai Rebiga (fost membru Integral). În aceasta formulă a avut loc primul concert, în Club 60’s din Suceava. Primirea publicului a fost de foarte bun augur, trupa hotărând ca stilul ales (pop-rock cu influențe alternative) trebuie continuat și dezvoltat.

Stilul celor de la RAVA a prins foarte bine la publicul sucevean, având în vedere interpretarea ireproșabilă a câtorva cover-uri, dar și a pieselor proprii.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.