Ștefan Groza, directorul ACET, a afirmat ieri, 14 mai, că Termica plătește către operatorul regional de servicii de apă potabilă şi canalizare apa furnizată în decembrie 2011.

stefan grozaȘtefan Groza, directorul ACET, a spus astăzi că restanța Termica este de 11 milioane, iar dacă aceasta nu va fi plătită, ACET riscă să intre într-un blocaj financiar. Directorul a afirmat că s-a stabilit un grafic de eșalonare a datoriilor și trebuie respectat, deoarece firma pe care o conduce are la rândul ei datorii de 2 milioane de lei la E.ON şi la Apele Române, iar din acest motiv există oricând riscul de a rămâne fără gaz metan şi apă rece.

Ştefan Groza a precizat că ritmul încasărilor de la populaţie este unul scăzut. Directorul ACET a menţionat că din cele 16 asociaţii de proprietari cu care au fost încheiate grafice de eşalonare a datoriilor, doar cinci le-au respectat. El a mai spus că, de săptămâna viitoare, va proceda la reanalizarea acestor grafice şi chiar la debranşarea scărilor de bloc cu datorii foarte mari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.