Turiștii sunt așteptați vineri și sâmbătă la Ciocănești, când sunt organizate plimbări cu pluta pe Bistrița Aurie, în cadrul Săptămânii Plutăritului.

Plimbările vor începe vineri, 16 august 2019, la ora 11, cu pluta cu patru table, pe Bistrița Aurie pe traseul Orata-Oița. La ora 14:00 este programată o plimbare cu pluta cu trei table pe traseul Podul Negru-Orata, iar la ora 17:00 o plimbare pe traseul Oița-stadion, cu plutra cu patru table.
Pentru sâmbătă, 17 august, sunt programate două plimbări, de la ora 10:00, pe traseul Orata-Oița și de la 16:00, pe traseul Oița-Stadion, cu pluta cu trei table.
Accesul turiștilor pentru coborârea pe Bistrița Aurie cu pluta va fi permis cu bilet achiziționat de la Punctul de informare turistică din cadrul Muzeului Etnografic, în limita a maxim 60 de persoane pentru pluta cu patru table și a maxim 45 de persoane pentru pluta cu trei table.
Rezervările de bilete se pot face la nr. de telefon 0744589977.
Nu este permisă urcarea copiilor sub 10 ani pe plută. Cei mici vor putea coborî pe Bistrița Aurie cu bărci profesionale de raftig.
Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua modificări în program, în funcție de condițiile meteo și de debitul râului Bistrița Aurie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.