Ieri, 16 martie, candidatul pentru șefia PD-L, Elena Udrea, a ajuns la Suceava alături de susținătorii din interiorul partidului. Mai cu bune, mai cu rele, întâlnirea a durat aproximativ trei ore, iar pedeliștii suceveni au fost îndemnați să voteze în 23 martie cu sufletul.

La așa intrare, așa discurs! Vă prezentăm în minutele următoare discursul Elenei Udrea. Aceasta nu a ezitat în a-i bate obrazul lui Gheorghe Flutur, în a-l vorbi de rău pe Vasile Blaga, sau în a-și enumera reușitele din perioada în care a fost ministru. Mai mult, însăși Elena Udrea a recunoscut că PD-L este un partid care a pierdut în ultimii ani peste 7 % din electorat.

Orest Onofrei, amfitrionul întâlnirii, i-a ținut partea lui Gheorghe Flutur în orice „poziție”. În momentul în care l-a invitat pe Emil Boc să vorbească, acesta a spus că nu există niciun fel de frică la nivelul Partidului Democrat Liberal.

Fostul prim-ministru al României, Emil Boc, a vorbit despre importanța alegerilor din interiorul partidului și a explicat care este motivul pentru care s-a hotărât să o susțină pe Elena Udrea la președinția partidului. Mai mult, acesta a adus argumente vis-a-vis de decizia luată și a enumerat lucrurile de care PD-L are nevoie pentru a se relansa în luptele politice din România.

Elena Udrea s-a înscris în cursa pentru președinția partidului, fiind susținută de o parte din numele sonore ale PD-L. Aproximativ 200 de suceveni au fost prezenți la întâlnirea cu staff-ul campaniei Elenei Udrea, însă în data de 23 martie, când se vor desfășura alegerile, vor fi aleși ca reprezentanți doar o parte din membrii Partidului Democrat Liberal Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.