În prezența prefectului Alexandru Moldovan, a primarului Bogdan Loghin și a reprezentanților Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Problemelor Speciale, marți, 10 noiembrie în curtea Spitalului Municipal „Sf. Doctori fără de arginți Cosma și Damian” a fost descărcat un container modular, nou. Funcție de necesitățile unității sanitare, la acest container pot fi anexate altele, în sistem modular. Containerul este prevăzut cu încălzire și poate fi introdus imediat în circuitul de utilitate a spitalului.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că a solicitat Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, cu titlu gratuit, 10 construcții ușoare din elemente modulate 10 radiatoare electrice și următoarele elemente de cazarmament: 200 paturi, 200 saltele, 600 pături, 1200 cearșafuri, care vor fi distribuite unităților spitalicești din județul Suceava.

„Astăzi am predat primul container modular la Spitalul Rădăuți. De acesta vor beneficia cetățenii municipiului Rădăuți, întrucât aici de va face pretriajul epidemiologic. Îi asigur pe domnul primar Bogdan Loghin și pe domnul manager Traian Andronachi de sprijinul nostru. În perioada următoare vom aduce încă două unități modulare la Spitalul din Rădăuți”, a declarat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

De cealaltă parte, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, le-a mulțumit tuturor instituțiilor implicate în acest demers și a dat asigurări că autoritățile rădăuțene vor face tot ce ține de ele pentru ca situația epidemiologică să fie sub control.

„Sunt încrezător că vom trece cu bine peste această perioadă grea care ne încearcă pe toți. Mulțumesc și Consiliului Județean Suceava pentru că este a doua oară când ajută Rădăuțiul și Spitalul Municipal cu sume de bani”, a declarat primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin.

 

De altfel, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, a ținut să mulțumească Prefecturii Suceava pentru buna colaborare din timpul pandemiei de coronavirus. 

„Țin să mulțumesc și Consiliului Județean Suceava care, în cele mai grele momente, a înțeles să sprijine Spitalul Municipal Rădăuți”, a declarat Traian Andronachi.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.