Vineri, 6 iulie, în jurul orei 19:55 un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe raza localității de frontieră Paltin,a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

Un polițist de frontieră a fost rănit, vineri seara, după ce un contrabandist a intrat intenționat cu mașina în el.

Șoferul mașinii a ignorat semnalele efectuate de polițiștii de frontieră acroșând pe unul dintre polițiștii de frontieră, cu intenția evidentă de a scăpa de oamenii legii.

Imediat la fața locului a fost solicitată o ambulanță, polițistul rănit fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în momentul de față este în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, la fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma.
În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate.

Totodată, au fost dispuse toate măsurile specifice, în colaborare cu Poliția și Jandarmeria, pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale.

În cauză se vor efectua cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.