Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat că riveranii de pe străzile Rândunicii și Brândușei din cartierul Burdujeni beneficiază acum de parcări moderne. Viceprimarul a subliniat că aceste lucrări fac parte din proiectul conturat de el și anume „Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului”.

„Alți 424 de suceveni beneficiază direct de programul de Modernizare a Sucevei de la Scara Blocului.
Au fost finalizate alte două parcări de reședință pe str. Rândunicii și str. Brândușei din cartierul Burdujeni, unde au fost realizate lucrări de reamenajare și modernizare a străzilor, a acceselor în scările de bloc (14), dar și reabilitarea a 202 locuri de parcare”, a declarat viceprimarul Harșovschi. 

Acesta a subliniat că „Modernizarea Sucevei de la Scara Blocului” este un proiect la care ține foarte mult și pe care, împreună cu echipa din Primăria Suceava, îl va duce la bun sfârșit în toate cartierele orașului.

„Un proiect care ne arată cum ar trebui să fie municipiul Suceava și care ar fi putut fi finalizat astăzi, dacă nu ar fi fost blocat timp de 2 ani în Consiliul Local. Continuăm!”, a conchis Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.