Astăzi, 29 octombrie, într-o zi călduroasă de toamnă, conducerea Primăriei Suceava a verificat modul în care firma de deszăpezire este pregătită să facă față intervențiilor, în sezonul rece.

Primarul Ion Lungu și viceprimarul Gavril Vîrvara, împreună cu reprezentanții firmei Rosal, au făcut o vizită prin garajul unde erau parcate utilajele de deszăpezire. După ce au văzut cele două mașini de teren care vor fi folosite la deszăpezire pe străzile înguste din municipiu și a celor 19 utilaje dotate cu lamă și sărărițe, Lungu și compania s-au declarat mulțumiți de pregătirea făcută de firma bucureșteană. La ieșirea dintr-o hală a fostei Fabrici de Aparate de Măsură și Control (FAMC), reprezentanții firmei Rosal i-au prezentat primarului Lungu și mormanele de sare, nisip, ori nisip și sare amestecate.

„Stocurile actuale de intervenţie sunt de 475 de tone de sare şi 750 de metri cubi de nisip, sunt suficiente pentru două luni de zile. O parte au fost deja amestecate, pentru a fi utilizate oricând e nevoie. Chiar şi în cursul zilei de astăzi am făcut eforturi să dăm bani, să mai aducă două maşini de sare”, a declarat Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.