Videochatul nu mai este un simplu nume in zilele noastre, devenind un job cu o adevarata sursa financiaraLUCKY-STUDIO-CASTIGURI-GARANTATE

pentru femei. Decizia femeilor de a alege videochatul se datoreaza faptului ca pot sa scape usor de problemele financiare. Iar varianta cea mai buna in acest domeniu nu este alta decat Lucky Studio Iasi.

Un studio de videochat care s-a lansat pe piata muncii inca din 2008, Lucky Studio a avut la baza cea mai
tanara si profesionista echipa de femei, care au dorit sa creeze un studio destinat femeilor.Reusita lor se remarca inca de pe atunci, fiindca fetele au optat pentru Lucky Studio ani la rand.

 

 

Lucky Studio Iasi este destinat numai femeilor

cel-mai-bun-studio-de-videochat

Fiind un studio de videochat din Iasi exclusiv feminin, toate femeile care s-au angajat aici au iubit faptul ca au parte de un job destinat numai lor. Confortul a fost sporit, asadar, de faptul ca femeile sunt stapane pe munca lor la Lucky Studio.
Inca de la prima clipa de angajare in videochat, orice femeie are ocazia sa isi aleaga propria camera la Lucky Studio, dintre cele peste 25 de camere. Toate sunt amenajate unic, cu tapet frumos si mobilier premium, dotari tehnice de ultima generatie si un mediu prietenos de munca, in care fetele sunt primite cu drag.

Pentru modelele de la Lucky Studio este o placere sa lucreze intr-un astfel de mediu de munca, pentru ca este si placut si ofera si un job usor si relaxant. De la prima, pana la ultima nevoie a femeii, Lucky Studio a dorit ca acesteia sa nu ii lipseasca nimic.
Fetele primesc make-up, transport si alte servicii zilnice, gratis
Asadar, Lucky Studio dispune de transport gratuit in fiecare zi, make-up inainte de fiecare tura, accesorii, training specializat, cursuri de limba engleza si franceza, sedinte foto, manichiura, pedichiura si tot rasfatul de pe lume.
Totodata, Lucky Studio daruieste fiecarei fete sansa de a-si crea propriul program de munca. In acest sens, acestea isi aleg ce tura de munca doresc, cate ore vor sa munceasca si cate zile. Flexibilitatea programului este dedicata femeii, care are multe prioritati si nevoi in viata.

 

Cel mai mare avantaj este castigul zilnic intre 300 si 800 de leiLucky-Studio

Nu in ultimul rand, cel mai benefic lucru pentru care femeile se angajeaza la Lucky Studio sunt casti

gurile. Orice fata calca pragul studioului, se bucura de un castig zilnic intre 300 si 800 de lei.

Fetele isi primesc banii la sfarsitul turei, intr-un mod corect si fara intarzieri sau alte amenzi. De asemenea, ele se mai bucura si de bonusuri in fiecare duminica, care incep de la suma de 300 de lei si ajung si la 3.000 de lei, pe care Lucky Studio ii ofera ca si o recompensa.

 

 

Fara indoiala, Lucky Studio a dovedit de-a lungul timpului prin beneficii si castiguri ca este cel mai bun in domeniu.

 

7 Responses

 1. Model de videochat

  Intr-adevar, un model de videochat serios, care lucreaza constant si isi fidelizeaza membrii poate ajunge si la 3.000 sau 5.000 de euro pe luna. Par bani multi, dar ei sunt munciti cu mare truda…

  Răspunde
 2. Studio Videochat

  Avand in vedere satisfactiile financiare, flexibilitatea, discretia, seriozitatea si profesionalismul, face ca videochatul sa creasca ca si industrie, datorita avantajelor oferite.

  Răspunde
 3. Sara

  Cu accentul pe sursa sigura de venit as indrazni sa spun, mai ales ca in ultima perioada, industria videochatului a capatat contur, iar cererea pentru un astfel de munca, este din ce in ce mai mare.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.