Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea, a declarat într-un interviu acordat ziarului Suceava Live că anul 2016 a fost unul greu, cu două rânduri de alegeri și cu multă muncă. Cu toate acestea, edilul s-a arătat mulțumit de felul în care au decurs lucrurile în anul ce tocmai se încheie.

dsc_0131„ Marile proiecte pe care am reușit să le finalizăm în acest an sunt Sala Sporturilor din Poiana Stampei și modernizarea drumului din centrul satului Dornișoara. Sunt doar două proiecte, care au fost cele mai importante în acest an, ținând cont că a fost și un an electoral, cu două campanii electorale și investițiile au fost și de altă natură, beneficiind astfel, de un buget mai mic. Avem în implementare și rețeaua de canalizare, unde avem ceva probleme cu constructorul, dar sperăm că în anul 2017, vom găsi un numitor comun, în așa fel încât lucrările să meargă într-un ritm cat mai alert, așa cum îmi plac mie să meargă lucrările în comuna Poiana Stampei. Avem proiecte și spre sfârșit de an. Moș Crăciun a venit cu o veste bună de la AFIR, cei care finanțează investițiile prin fonduri europene, în sensul că, un proiect de grădiniță cu program prelungit pentru comuna Poiana Stampei va intra în finanțare începând cu anul 2017. Este un proiect în valoare  de 450.000 de euro și asta m-a bucurat foarte mult și mă face să cred și că următoarele proiecte pe care le-am pregătite pentru a fi depuse pentru fonduri europene – modernizarea drumurilor comunale și a drumurilor forestiere, vor fi tot niște proiecte de succes”, a declarat edilul din Poiana Stampei.

Viluț Mezdrea s-a arătat încântat și de faptul că, lucrările la biserica din comună au evoluat, acesta amintind și de ultima finanțare pentru acest obiectiv.

„ Biserica din centrul satului Poiana Stampei, care a fost mistuită de flăcări este finalizată la roșu, acoperișul este aproape gata și m-am bucurat că dosarul de finanțare pe care l-am depus personal la Secretariatul pentru Culte la București a fost aprobat.  Astfel, am primit 125.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la biserică. Nu aș fi putut să rezolv această problemă dacă nu era lângă mine și dacă nu mergea cu mine prin București, să se intereseze și să îmi arate unde trebuie să merg, senatorul Ioan Stan, care este și cetățean de onoare al comunei Poiana Stampei. Practic, și-a luat în serios această atribuție, de senator pe colegiul Vatra Dornei.  Îi îndemn pe cetățenii din Poiana Stampei să privească în continuare cu optimism. Le mulțumesc pentru încrederea care mi-au acordat-o”, a conchis primarul comunei Poiana Stampei, Viluț Mezdrea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.