Din dragoste pentru locuitorii de aici, dar și convins că evoluția comunei Poiana Stampei nu trebuie să se oprească, edilul din Poiana Stampei, Viluț Mezdrea va mai candida pentru un nou mandat de primar.

Primarul comunei Poiana Stampei, Viluț MezdreaPentru că nu candidează pentru primul mandat, se pare că edilul n-are de gând să se folosească de promisiuni electorale, preferând, în schimb, să dea prioritate faptelor.

„Consider că, evoluția oricărei comunități trebuie să fie una naturală. După patru ani în care am fost primar sunt conștient că, există posibilitatea să fie și oameni care să nu fie mulțumiți pe deplin, însă îi asigur că am tratat cu maximă seriozitate toate problemele lor cu care au ajuns la primărie. Astăzi, putem vorbi și despre proiecte pe care trebuie să le aducem în Poiana Stampei, precum putem vorbi și despre progrese reale în mai multe domenii. Am dovedit, împreună cu oamenii de aici, că putem fi cei mai buni, dacă suntem uniți și dacă credem unul în celălalt. Această candidatură li se datorează oamenilor din comuna Poiana Stampei, oameni pe care îi simt aproape și care sunt sigur că îmi vor rămâne aproape, pentru că, pentru mine, fiecare persoană de aici reprezintă Poiana Stampei”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul din comuna Poiana Stampei, cel care va reprezenta Partidul Social Democrat la alegerile din 5 iunie.

În încheiere, Viluț Mezdrea a mai adăugat că, are mai multe proiecte legate de infrastructură, turism și sănătate, la care a lucrat și care urmează să fie implementate la nivelul comunei Poiana Stampei începând cu anul acesta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.