În următoarele două zile vremea în județul Suceava se va răci. Astfel că joi, 3 ianuarie cerul va fi temporar noros ziua și se va degaja treptat pe timpul nopții. Pe spații restrânse va ninge. Vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Temperaturile se vor situa sub mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa, în general, între -6 și -2 grad, iar minimele vor fi cuprinse între -13 și -9 grade.

Vineri, 4 ianuarie în prima parte a nopții cerul va fi mai mult noros și pe spații restrânse va ninge. Vântul va prezenta intensificări din nord-vest. Temperaturile se vor situa sub mediile multianuale ale acestei perioade. Maximele termice se vor situa, în general, între -7 și -3 grad, iar minimele vor fi cuprinse între -10 și -7 grade.

Atunci când pielea este expusă la temperaturi scăzute atât ale aerului cât și ale apei încep să apară primele simptome ale alergiei la frig. Cea mai mare greșeală este aceea de a face rost imediat de o sursă de căldură, în felul acesta simptomele de înrăutățesc de fiecare dată.
De regulă se recomandă medicamente antihistaminice pentru a calma urticaria specifică alergiei la frig. Acestora li se alătură recomandarea de a evita contactul cu frigul cât și cu obiectele sau băuturile reci.
Astfel este necesar să nu consumi lichide reci, să te îmbraci adecvat când ieși din casă mai ales când afară sunt temperaturi scăzute, să nu îți lipsească mănușile si fularul din dotare.

ATENȚIE! Contactul cu zăpada trebuie evitat!

În astfel de situații nu este suficient doar tratamentul medicamentos, trebuie să acorzi o atenție deosebită și alimentației tale. Astfel că, ai nevoie să consumi o cantitate mai mare de proteine, acestea având rolul de a ajuta corpul să își regleze mai ușor temperatura și să o mențină constantă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.