Ion Lungu a fost prezent în această săptămână la București pentru a preda studiul de prefezabilitate ce a fost aprobat în Consiliul Local Suceava. Acest studiu urmează să fie analizat de către Compania Națională de Investiții (CNI), vineri, 11 noiembrie.

„Am mai realizat un pas important în ceea ce privește realizarea Sălii Polivalente. Reamintesc că până acum ne-am ocupat de documentația pentru urbanism deoarece s-a acordat o suprafață de 5 hectare la dispoziția CNI pentru realizarea Sălii Polivalente și s-au modificat indicatorii de urbanism și de aceea a trebuit realizat un nou certificat de urbanism”, a declarat Ion Lungu.

Primarul municipiului Suceava a subliniat că studiul de prefezabilitate depus la CNI va fi studiat de către aceștia vineri, 11 octombrie.

„Dacă se aprobă studiul de prefezabilitate, va urma o licitație pentru studiu de fezabilitate și proiectul tehnic pentru Sala Polivalentă”, a mai adăugat edilul sucevean.

Ion Lungu a reamintit că sala polivalentă din Suceava va avea o capacitate de 7.500 de locuri, din care 5.000 locuri fixe și 2.500 mobile.

„Suntem în grafic și vom face tot posibilul să fim prinși la finanțare pentru anul 2017, pentru a putea demara lucrările la Sala Polivalentă”, a încheiat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.