Vineri, 12 aprilie, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava au intervenit în trei cazuri deosebit de grave.

Vineri, 12 aprilie, pompierii militari de la Detaşamentul Suceava s-au deplasat cu modulul SMURD, un autocamion şi o barcă pneumatică în zona localităţii Liteni, unde un autoturism care încerca să treacă prin apă a fost luat de curenţi. La faţa locului, s-a constatat faptul că la aproximativ 15 metri de mal se afla răsturnat un autoturism de teren, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani, se afla prins sub maşină. Cu ajutorul unui scafandru şi a bărcii pneumatice, militarii au stabilizat maşina, după care au reuşit să scoată victima, care din păcate era decedată.

În aceeaşi zi, Detaşamentul Suceava a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localităţii Sf. Ilie. La sosirea militarilor la locul accidentului, un tractor era răsturnat pe marginea drumului, o persoană fiind încarcerată în interiorul cabinei. Cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei de descarcerări grele, militarii au reuşit să scoată victima, care a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județeană.

Un apel la 112 anunţa un grav accident de circulaţie produs în zona localităţii Marginea. Militarii de la Detaşamentul Rădăuţi s-au deplasat la locul evenimentului cu modulul SMURD şi au constatat faptul că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme, o persoană fiind încarcerată şi alte trei rănite. Militarii au trecut la descarcerarea victimei, iar echipajul SMURD împreună cu echipajele SAJ au trecut la acordarea primului ajutor medical persoanelor rănite. Din păcate, una dintre victime a decedat la locul evenimentului, celelalte trei fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.