O tânără de 23 de ani, recepționeră în cadrul unui hotel din municipiul Rădăuți, a fost victima unui viol, chiar în timpul orelor de serviciu.

Tânăra se afla în incinta hotelului, iar violatorul a venit la ușa stabilimentului în jurul orei 04:00. A sunat la numărul de pe anunțul de la intrare iar recepționista i-a deschis. Bărbatul, un tip atletic, i-a spus că doreşte să se cazeze la respectivul hotel.

În momentul când angajata hotelului a intrat în camera recepţiei pentru a face formalităţile de cazare, turistul a pătruns după ea, a imobilizat-o, i-a dat pantalonii jos, şi după ce a forţat-o să întreţină un act sexual normal, a urmat unul oral.

După actul sexual violatorul a părăsit municipiul Rădăuți deplasându-se în comuna Horodnic de Sus, unde stă fără forme legale.

Imediat tânăra a sunat la Poliţie şi a anunţat agresiunea, după care judiciariştii rădăuţeni au demarat o serie de investigaţii, atât pe raza municipiului, cât şi în zonă.

Lucrătorii de la Biroul Investigaţii Criminale Rădăuţi l-au depistat pe autor, un hunedorean pe nume Alexandru Siklodi, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara. Tânărul şi-a recunoscut vina, iar ieri seară a fost reţinut pe bază de Ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de viol.