Mihăiță Novac, în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăveni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală.

Acesta opera în zona Mărășești –Albina- Universității și a atacat de mai multe ori, în perioada octombrie 2018-februarie 2019.
Potrivit anchetatorilor, ultima victimă a acestuia a fost o tânără de 24 de ani, tot din Dumbrăveni, care suferă de unele afecțiuni psihice. Fata a fost abordată de către violator în incinta Policlinicii Areni, acesta mințind-o că are un cabinet în zona Mărășești. Bărbatul a dus-o pe tânără într-un imobil dezafectat din cartierul Mărășești, unde a violat-o.
Agresorul a fost trimis în judecată și în anul 2004, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de viol, o tentativă de viol, o infracțiune de perversiuni sexuale și o tâlhărie. Din cercetări a rezultat că Novac le urmărea pe stradă până când acestea ajungeau în locuri mai izolate, după care acționa. Violatorul și-a imobilizat toate victimele amenințându-le cu cuțitul sau cu spray-ul lacrimogen.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.