Milionarul Viorel Cataramă este hotărât să se autoinfecteze cu noul coronavirus pentru a demonstra că nu va păți nimic! Omul de afaceri a dezvăluit că fiul său, major, îl susține și plănuiește să îi urmeze exemplul. 

În cadrul unei intervenții la Antena3, Viorel Cataramă a mărturisit că „urmează să fac asta în cursul zilei de astăzi, motivele sunt clare și precise”

Omul de afaceri a continuat susținând, din nou, că „România este falimentară, iar drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor sunt anulate, suspendate, limitate pe motiv de coronavirus. Coronavirus care există și va exista mult timp de acum înainte, iar vaccinul nu există și nu va exista în acest an”.

Viorel Cataramă a precizat că nu neagă existența noului coronavirus, subliinind că doar persoanele vulnerabile trebuiau să fie protejate. Restul, să fie lăsate să hotărască dacă vor sau nu să respecte îndrumările. 

„Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că trebuie să fim lăsați să muncim, să mergem la piață, pe stadioane, să facem export, trebuie să avem o viață normală pentru că până la urmă sunt zeci de mii de oameni care mor în accidente de mașină. Dacă mergem pe această variantă trebuie să interzicem circulația mașinilor”, a mai spus Viorel Cataramă. 

Omul de afaceri a dezvăluit, în încheiere, că și fiul său, în vârstă de 18 ani, vrea să-i urmeze exemplu. 

Soția lui Viorel Cataramă, medicul Adina Alberts, nu este de acord cu decizia lui, dar îl susține. Aceasta și-a luat fetița și s-a mutat, pentru o perioadă, de la domiciliu. 

 

 

Sursa: Spy News

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.