Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, a declarat că a simțit din plin cei patru ani de opoziție, cu administrația județeană. Acesta consideră că primarii PSD au fost îndreptățiți de actuala conducere a Consiliului Județean Suceava.

„Am fost în opoziție totală, chiar putem spune asta. În primul rând această opoziție mi-a prins bine pentru că «m-a călit» și m-a învățat să lucrez cu ce am avut. Noi, la fiecare început de an, am tot cerut să ni se dea și nouă bani de cofinanțare pentru niște proiecte, dar nu am găsit înțelegere. A fost rea voință, categoric. La rectificări, în dreptul comunei Adâncata scrie zero. Noi n-am primit niciun leu, la nicio rectificare bugetară, din partea Consiliului Județean Suceava”, a declarat Viorel Cucu.
Edilul a amintit și de proiectul „Utilități și Mediu”, care îi dă bătai de cap.
„O altă problemă pe care ne-a creat-o este acel proiect „Utilități și Mediu”. Noi n-am plătit niciodată. Am primit lista cu sumele care trebuie achitate, dar le-am trimis înapoi Consiliului Județean. Eu nu mă fac vinovat, pentru că nu am cum să plătesc o investiție care nu există. Eu trebuie să justific banii atunci când vine Curtea de Conturi și mă întreabă pe ce am dat banii. Ba mai mult, noi am deschis și un proces în acest sens”, a spus Viorel Cucu.
În încheire, edilul a explicat și situația altor primari, din comunele vecine, care sunt la PSD și care, au reușit să schimbe fața comunei, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.