După o lungă perioadă de așteptare, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, reușește să concretizeze un proiect important pentru comunitatea locală, fapt ce îl recomandă pentru titulatura de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor. Cu toate că proiectul este gândit încă de pe vremea fostei conduceri a administrației locale, iată că Viorel Cucu reușește să ducă la bun […]

După o lungă perioadă de așteptare, primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, reușește să concretizeze un proiect important pentru comunitatea locală, fapt ce îl recomandă pentru titulatura de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor.

Cu toate că proiectul este gândit încă de pe vremea fostei conduceri a administrației locale, iată că Viorel Cucu reușește să ducă la bun sfârșit asfaltarea a 3,2 kilomentri de drum. Este vorba de șoseaua care face legătura între Adâncata și Fetești și care beneficiază de o investiție în valoare de 2,2 milioane de euro, atrasă din fonduri europene pe măsura 322-D. Conform primarului Cucu, finanțarea a fost contractată în 2010, însă licitația pentru desemnarea constructorului a fost adjudecată abia în 2012. Numărul de contestații și procese au lungit termenul de începere a lucrărilor până în acest an.

Datorită perseverenței edilului, birocrația a fost finalizată, urmând ca până la finalul acestui an, drumul în speță să fie betonat. Mai mult, primarul Cucu ia în calcul încă o porțiune de drum județean de circa doi kilometri din centrul satului Fetești, porțiune pe care dorește să o modernizeze cu ajutorul Consiliului Județean Suceava. Investiția s-ar ridica la aproximativ 1,4 milioane de lei, iar reprezentanții administrației locale Adâncata speră să găsească o formulă prin care această finanțare să găsească sprijin din partea administrației județene.

Pe raza comunei Adâncata, din 21 de kilometri de drumuri comunale existente, mai sunt de reabilitat doar 9 kilometri, pentru care primarul speră să reușească să atragă fonduri europene, astfel încât comuna pe care o păstorește să nu aibă dificultăți în materie de drumuri.

Pentru toate realizările pe care primarul Viorel Cucu le are de când a fost ales la conducerea comunei, îl nominalizăm CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor și îi urăm succes în activitate.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.