Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis președintelui Klaus Iohannis noile propuneri de miniștri interimari. Este vorba despre Daniel Suciu la Justiție, Gabriel Leș la Interne și Nicolae Hurduc la Educație. În acest moment, Daniel Suciu este viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Gabriel Leș este ministrul Apărării Naționale, iar Nicolae Hurduc este ministrul Cercetării, scrie B1.

De asemenea, Niculae Bădălău, actual ministru al Economiei este propus interimar la Energie, ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici este propunerea de interimar pentru postul de vicepremier, Ioan Deneș, în prezent ministru al Apelor și Pădurilor, este propus interimar la Ministerul Mediului, iar ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, este de asemenea, propus pentru un post de vicepremier pentru implementarea Parteneriatelor Strategice.

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a lansat un nou atac la adresa șefului statului căuia i-a cerut să îi spună când va numi miniștri propuși de PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.