Fostul premier și lider PSD Viorica Dăncilă se află în autoizolare de două săptămâni.

„Da, și eu stau în autoizolare. Cred că așa este normal. Nu putem cere altora, fără ca noi să fim un exemplu. Cam de două săptămâni nu am mai ieșit, decât până la farmacie și înapoi. Nu am luat contact cu absolut nimeni”, a spus Viorica Dăncilă, pentru Mediafax.

Ea consideră că ar trebui înființat un grup de lucru format din foști președinți, premieri și foști miniștri, în care să se găsească măsurile care se impun pentru depășirea crizei generate de coronavirus.

„Toate măsurile care pot ajuta și din punct de vedere al sănătății, cât și din punct de vedere al economiei, trebuie o îmbinare de măsuri, care efectiv să ne ajute să depășim această situație. Eu am propus una din măsuri, care e nu numai pentru starea de urgență, chiar formarea unui grup de lucru format din oameni care au multe cunoștințe legate atât de sănătate, cât și de economie, un grup de lucru nepolitic format din foști președinți, foști miniștri de interne, de sănătate, foști premieri și printr-un sistem de videoconferință să poată să aducă cele mai bune măsuri pentru a depăși această situație”, a spus Dăncilă.

Fostul premier susține că președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență târziu.

„Cred că trebuia făcut de mai devreme acest lucru. Întotdeauna este mai bine să să previi decât să tratezi.Cred că era necesar acest lucru, dar din păcate s-a accentuat foarte mult pe politic. Cred că politicul trebuie trecut în plan secund în aceste momente. Sunt mai importante măsurile care ar trebui luate pentru această țară”, a completat Dăncilă.

 

 

sursa: www.stiripesurse.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.