Premierul Viorica Dăncilă și-a creat o nouă pagină de Facebook. Mai mult, a postat și un mesaj pentru toți cei care îi vor urmări contul, asigurându-i că își va readuce ”agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală”.

„Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”, spunea Churchill.
Îmi doresc ca atât colegii mei, cât și colegii din opoziție, să asculte și să țină minte aceste vorbe.
Din dragoste și responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de rațiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcției, și nu cele ce ne despart.
Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toții binele acestei țări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului și a consensului, a maturității politice și a acțiunilor responsabile.
În ceea ce mă privește, vă asigur pe toți că voi face tot ce-mi stă-n putință să readuc agenda publică pe traseul normalității, al decenței și al asumării, pentru stabilitate și coerență politică și guvernamentală.
De astăzi mă puteți găsi și aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog și construcție, cu și pentru oameni”, a scris premierul pe rețeaua de socializare.

Potrivit informațiilor vizibile ale Facebook, contul prim-ministrului Viorica Dăncilă a fost creat în data de 5 iunie și a strâns până în momentul de față, 705 aprecieri. La fotografia de copertă, premierul apare alături de un grup de copii.
În februarie 2018, Viorica Dăncilă și-a închis pagina de facebook pe motiv că ”era din postura de europarlamentar”.

„Mi-am închis Facebook-ul, am văzut această critică. (..) Mi-am închis ( contul, n.r.) pentru că era din postura de europarlamentar și trebuie să îmi deschid din postura de premier al României”, declara premierul.

Întrebată despre like-urile pe care le pierde prin închiderea contului de Facebook, Dăncilă a răspuns: ”Sper să generez încredere și să primesc alte like-uri”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.