Virginel Iordache, cel care candidează pentru o funcție de senator în Parlamentul României din partea Partidului Social Democrat, a declarat că dorește să schimbe ceva cu adevărat în județul Suceava.

Acesta a subliniat că s-a întâlnit cu foarte mulți oameni până acum, alegând să facă o campanie „din ușă în ușă”. În urma discuțiilor avute cu cetățenii suceveni, acesta a identificat multe probleme cu care aceștia se confruntă în fiecare zi.

„Unii sunt nemulțumiți de ce se întâmplă în momentul acesta și sunt porniți împotriva Guvernului Cioloș. Ei sunt nemulțumiți de faptul că Partidul Național Liberal a desemnat un prim-ministru care nu a reușit să facă într-un an de zile absolut nimic pentru cetățenii acestei țări. Sunt oameni care au așteptat de-a lungul timpului subvenții, iar acestea nu au mai venit, iar din nefericire, aceștia au ajuns să facă rate pentru a se descurca”, a declarat Virginel Iordache.

Candidatul PSD a mai spus că este foarte important pentru el să cunoască și să rezolve problemele profesorilor, medicilor, muncitorilor, tinerilor, pensionarilor și a altor categorii de cetățeni care au nevoie de sprijin.

virginel-iordache-candidatul-psd-pentru-o-functie-de-senator

Virginel Iordache: „Trebuie oprit exodul tinerilor către Occident”

Candidatul de pe locul 2 al listei pentru Senat din partea Partidului Social Democrat, Virginel Iordache, a prezentat câteva puncte din programul pentru învățământ și pentru tineri pe care îl propun cei de la PSD. Acesta este foarte amplu, iar scopul principal este de a opri exodul tinerilor către occident.

„Dacă nu punem stop exodului tinerilor către occident, țara aceasta va fi o țară îmbătrânită, iar dacă nu investim în copii, cu siguranță nu putem investi în viitorul acestei țări”, a subliniat Iordache.

Candidatul pentru o funcție de senator a spus că PSD, dacă va ajunge la conducere, are în plan să aloce sume pentru construirea a 2.500 de grădinițe și creșe.

„În România, fiecare copil trebuie să fie cuprins într-o formă de școlarizare. Iar pentru că cei mici trebuie să beneficieze de condiții deosebite de desfășurare a unui act didactic de calitate, considerăm prioritare toate aceste aspecte. Apoi, ne propunem ca toate școlile din România care nu au autorizație de funcționare, să fie aduse în condițiile de a obține acele avize”, a declarat candidatul PSD.

De asemenea, a mai transmis Iordache, restructurarea programelor școlare este ceva urgent și trebuie să fie luate măsuri cât mai repede. Conform candidatului, programele școlare trebuie aduse în pas cu realitățile vremii.

Programele școlare propuse de PSD trebuie să corespundă dobândirii unei competențe care să îi ajute pe copii mai târziu către piața muncii.

„Actualele programe școlare sunt programe încărcate, care au rămas din anii ′90. Ele nu mai corespund realităților și modului în care copii trebuie să își însușească anumite cunoștințe. De asemenea, PSD dorește introducerea bacalaureatului diferențiat. Mai exact, elevii care provin din învățământul tehnologic nu pot să susțină același bacalaureat cu elevii care sunt absolvenți ai secțiilor de matematică-informatică”, a mai declarat candidatul PSD, Virginel Iordache.

În prezent, Virginel Iordache deține funcția de director al Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” din Suceava, iar pentru alegerile din 11 decembrie candidează pentru funcția de senator din partea Partidului Social Democrat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.