Virginel Iordache, candidat din partea PSD Suceava pentru un loc în Senat, a fost prezent la Vatra Dornei unde a vorbit despre programul de guvernare al partidului din care face parte, declarând că este un program echilibrat, un program complet, în care sunt atinse toate problemele cu care se confruntă România.

„Vreau să merg în Senat, și vă rog pe dumneavoastră se mă ajutați, să ne ajutați, cu gândul de a schimba ceva în învățământ, cu gândul de a face, cu gândul de a face o lege a educației predictibilă, anticipativă, o lege a educației care să nu mai fie completată cu 36 de metodologii, care sunt date de miniștrii care de-a lungul timpului au apărat interese politice. Doresc să facem o lege a educației care să nu mai permită unui ministru, indiferent de numele lui, să numească oamenii din învățământ «politruci»” , a declarat Virginel Iordache.

Candidatul PSD Suceava a mai adăugat că sistemul de învățământ din România trebuie să evolueze, iar cine spune că învestind în sănătate și în învățământ este o risipă, nu își pregătește viitorul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.