Luni, 16 decembrie, în jurul orei 22.30, un autoturism a iesit in afara partii carosabile, pe raza localitatii Horodnic de Jos (in zona firmei Killer). Masina a suferit avarii puternice in partea frontala, o persoana ramanand incarcerata. La fata locului s-au deplasat  pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj Serviciului judetean de Ambulanta.

Acul vitezometrului maşinii care a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori s-a blocat la aproximativ 150 de mile la oră, adică 240 de kilometri la oră. Maşina era britanică, cu volan pe partea dreaptă. Chiar dacă acest indiciu nu oferă neapărat viteza precisă, este evident că maşina era condusă nebuneşte.

Pompierii militari care au intervenit la faţa locului l-au găsit pe tânăr încarcerat în maşină, ulterior fiind declarat decesul.

Tânărul care a murit, Constantin Aga, a avut în trecut probleme cu legea, fiind implicat în agresiuni, într-un club şi într-o benzinărie.

Poliţiştii din zona Rădăuţi-Marginea-Gălăneşti spun că nu au mai avut niciodată de a face cu un accident produs la o asemenea viteză.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.