Marți, 19 mai, în jurul orelor 16:20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 H dinspre comuna Putna către localitatea Bivolărie, după o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive, un bărbat de 23 ani din comuna Straja a pierdut controlul asupra direcție de mers, a pătruns pe acostamentul din partea dreaptă, după care, în derapaj, a traversat spre stânga partea carosabilă a D.N 2 H, a pătruns pe spațiul verde din partea stângă, răsturnându-se.

            Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui bărbat de 54 de ani din comuna Straja, pasager în autoturism, care au fost transportaţi,cu ambulanţa, la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

            Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.