În perioada 06- 07 septembrie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu structurile rutiere din cadrul polițiilor  municipale şi orăşenești ce au în dotare aparatură radar, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, pe raza județului.

În cadrul acţiunii au fost aplicate un număr de 457 sancţiuni contravenționale, în valoare de 129.495 lei, din care 289 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 12 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 65 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a condus autoturismul cu viteza de 107 km/h (+67 km/h) pe un sector de drum cu limitare de viteză la 40 km/h.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Fălticeni, a condus autoturismul cu viteza de 194 km/h (+134 km/h) pe DN 2, în localitatea Roşiori.

De asemenea, și acesta a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.