Miercuri, 10 iulie, în jurul orei 00:10 , I.T., de 22 ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul VW Golf, în care se afla cu alte trei persoane, pe DN 17 A din comuna Sadova, din direcția de mers, comuna Sadova spre municipiul Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, ajuns în zona km 1+300m, pe un sector de drum în aliniament, neiluminat, din cauza vitezei excesive de rulare, a tras brusc stânga de volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat violent, cu partea din dreapta față, în coliziune cu un gard din lemn al unui teren extravilan.

În urma impactului violent cu gardul din lemn, a rezultat vătămarea corporală a lui A.T,, de 24 ani, din com. Fundu Moldovei, care se afla ca pasager al scaunului din dreapta față și care a fost preluat în stare de inconștiență și transportat la Spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Tot în urma accidentului a rezultat și vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a lui G.C., de 26 ani, din comuna Fundu Moldovei, (pasager stânga spate) și a conducătorului auto I.T. de 22 ani, din comuna Fundu Moldovei, care au fost transportați la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Din primele verificări, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto I.T..

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.