Vlad Dediu, preşedintele Uniunii Studenților din România, a încetat din viață, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a intrat să facă o baie în mare, în zona de nord a staţiunii Mamaia.

Acesta a fost la un pas de înec, fiind recuperat în ultima clipă din valuri de oamenii care au sărit după el şi l-au scos la mal.

Tragedia s-a petrecut pe plaja din fața clubului Fratelli din Mamaia. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni.

Martorii spun că el a intrat beat în mare și a fost luat de curenți. Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut pe în apă și a sărit în ajutorul lui.

Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa, unde a ajuns în stare gravă, dar nu a mai putut fi salvat.

Avea 22 de ani și abia terminase Universitatea Politehnică din București. Pe 1 iulie posta pe pagina sa de Facebook următorul anunț: „De azi, cu ing. în față”. Absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Tracului.

Vlad Dediu era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România și venise în Mamaia pentru a se bucura de noul statut de inginer. A fost ultima lui distracție.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.