În ședința Consiliului Local Pojorâta de joi, 26 noiembrie, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre privind alegerea viceprimarului localității. Astfel, Vladimir Cârloanță a fost reales, pentru a patra oară consecutiv cu unanimitate de voturi, viceprimar al comunei Pojorâta.

„Deloc întâmplătoare această alegere a bunului nostru prieten și coleg Vladimir Cârloanță, pentru a patra oară, în funcția de viceprimar, de fiecare dată cu unanimitate de voturi. Îi mulțumesc că a fost alături de comunitatea din Pojorâta, atât la momentele bune, cât și la cele grele, și a dovedit de fiecare dată că dragostea și respectul pentru comuna noastră nu pot fi înlocuite de nimic altceva. Sunt încrezător că împreună cu echipa noastră îi vom face mândri pe pojoreni ca și până acum, pentru că mai avem multe de spus”, a transmis primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu.

Trebuie spus că Vladimir Cârloanță este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai activi și bine organizați viceprimari din județ, extrem de apreciat de oamenii din localitate. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.