Alexandru Băișanu a arătat astăzi, într-o conferință de presă, că firma de salubritate a municipiului Suceava nu poate face față din punct de vedere al utilajelor pe care aceasta le are în dotare.

Intervenția tardivă și faptul că troienele de zăpadă nu vor fi luate din Suceava l-a determinat pe Alexandru Băișanu, președintele PNL Suceava, să afirme că firma de deszăpezire a municipiului nu deține utilajele și flota necesară pentru a interveni eficient pe întreaga suprafață a orașului.

 „Rosal nu este pregătit pentru deszăpeziri de asemenea amploare. Nu are suficiente autovehicule în flotă. De asemenea, există probleme și la caietul de sarcini de la Primărie. Știm că s-a semnat o prelungire de contract cu firma ROSAL, care poate fi rupt oricând, deoarece nu s-a câștigat prin licitație. Dacă aș fi eu primar, m-aș duce mâine să vorbesc cu o firmă și a doua zi aș rezilia contractul cu Rosal și i-aș pune pe oameni la treabă, să scoatem Suceava de sub nămeți,” a declarat Alexandru Băișanu.

Totodată, Băișanu s-a întrebat câți litri de motorină au fost utilizați în cei 8 ani cât a fost contractul, iar răspunsul a venit tot din partea proaspătului deputat: ”I-ar fi ajuns (n.r. firmei Rosal) să facă zilnic drumul de la Pământ până la Lună, la câtă motorină aveau trecută în foile de parcurs”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.