Vineri, 25 octombrie, o tânără de 18 ani, din municipiul Piatra Neamţ, a sesizat poliția despre faptul că în perioada 15 – 25 octombrie, în urma unui anunţ pe internet, a fost înşelată telefonic de o persoană necunoscută, cu suma de 2.000 lei.

În urma audierii persoanei vătămate, polițiștii au stabilit faptul că în prezent, aceasta locuieşti fără forme legale, cu chirie în municipiul Suceava.

Astfel, la 15 octombrie, în urma vizionării unui anunţ pe internet, a contactat o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi o ”vrăjitoare”, iar în urma discuţiei telefonice cu aceasta, vrăjitoarea i-a promis că în schimbul unor sume de bani, îi va ghici viitorul.

În zilele de 19, 20, 24 şi 25 ale lunii octombrie, partea vătămată a trimis prin curierat suma totală de 2.000 lei şi discutând la telefon cu presupusa ”vrăjitoare”, aceasta i-a solicitat în continuare bani, iar când i-a spus că nu mai are, aceasta a ameninţat-o că îi va face vrăji negative, creându-i astfel convingerea că dacă nu va mai trimite bani, i se va întâmpla ceva rău.

Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.