Ce înseamnă, de fapt, să fii cool? Orice tânăr sau adolescent își dorește acest lucru, însă ce presupune, mai exact? Poate, pentru tine, termenul se referă la un stil vestimentar, la un mod de comportament, sau la anumite hobby-uri și pasiuni. Totuși, există câteva modalități prin care poți cumula toate aceste variante diferite și îți poți crea, cu ușurință, propriul tău stil.

 

În acest articol, vei afla care sunt cele 4 sfaturi esențiale pentru tinerii suceveni care vor să fie cool:

1.Descoperă-ți stilul vestimentar propriu!

 

De multe ori, părerile altora te pot face să îți schimbi sau să îți ajustezi preferințele. În ceea ce privește tendințele în modă, acestea îți pot influența, în mod direct, opțiunile vestimentare. Fie că preferi să te îmbraci sport sau casual, fie că îți plac blugii sau ești fan Vans, cel mai important lucru este să îți facă plăcere. Dincolo de sfaturile specialiștilor și de părerile colegilor, întotdeauna trebuie să ții cont de gusturile tale. Așadar, nu ține cont neapărat de opiniile generale ale celor din jur, ci caută să îți descoperi propriul stil!

 

2.Ai încredere în tine!

 

Încrederea este un factor important pentru a te simți bine. Ce înseamnă să ai încredere în tine? Înseamnă să fii de acord cu ceea ce alegi, să nu faci compromisuri, să îți urmezi drumul pe care ți-l propui, neținând cont de ce zic ceilalți. Pune în aplicare aceste lucruri și nu te abate de la ele în drumul tău de descoperire a propriei persoane! Cool înseamnă să fii tu însuți, fără bariere și menajamente și există nenumărate tips & tricks pentru a obține acest lucru!

 

3.Fii creativ!

 

Creativitatea este esențială în procesul de dezvoltare a tinerilor, fiindcă pune în mișcare niște rotițe extrem de importante în formarea personalității. Fie că ai o pasiune pentru muzică, pictură, dans, design sau orice altă formă de creație, nu uita să o pui în aplicare cât mai des! Este știut faptul că imaginația și procesul de creație ajută la formarea legăturilor neuronale și la eliminarea stresului, așa că profită de acest lucru în mod frecvent!

 

4. Ieși din zona ta de confort!

 

Este normal să îți creezi o zonă în care te simți confortabil, fie că are legătură cu activitățile pe care le desfășori, fie că este legat de aspirațiile și dorințele tale. Este ușor să te plafonezi și să rămâi prins într-o obișnuință care se transformă, ulterior, în rutină. Rupe această tendință și încearcă lucruri noi! Amintește-ți de pasiunile tale și acționează. Poate că există ceva ce ai vrut dintotdeauna să faci, dar nu ai avut timp. Acum este momentul! Încearcă și ieși din zona de confort, pentru a te bucura cu adevărat de perioada în care te afli!

Așadar, cool este un termen extrem de permisiv, care înseamnă, până la urmă, să fii TU. Înseamnă să știi ce îți dorești, să porți ceea ce îți place, să îți asumi acest lucru și să te bucuri de toate aceste lucruri fără rețineri sau opreliști. 

 

Ai încredere în tine și în felul tău de a fi și, cu siguranță, vei fi cool!

 

Sursă foto: pixabay.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.