Te-ai mutat într-o casă nouă? Sau pur și simplu simți că bucătăria ta are nevoie de o remodelare? Dacă te afli în această situație cu siguranță că te simți puțin pierdut sau confuz în legătură cu ce să faci. Nu trebuie să îți faci griji deoarece o astfel de schimbare nu necesită să ai un buget extraordinar sau să depui foarte mult efort, dacă nu îți dorești asta. O astfel de modificare îi va da bucătăriei tale o înfățișare proaspătă și te va impulsiona să petreci mai mult timp în ea.

Iată 4 lucruri pe care să le faci pentru a da o nouă față bucătăriei tale:

  • Vopsește pereții

 

Primul lucru pe care îl poți face dacă vrei să îți renovezi bucătăria este să îi dai o nouă culoare. Poți alege o culoare deschisă, neutră, cum ar fi alb, bej sau crem, pentru a putea alege un mobilier mai viu sau pentru a îți permite să pui sau să schimbi accente de culoare când vrei tu. Sau poți alege o culoare mai aprinsă, ca turcoazul sau galbenul pentru a da viață încăperii și a te simți bine când te apuci să faci de mâncare.

  • Schimbă corpurile de iluminat

 

Un lucru pe care îl poți face, dacă nu vrei să faci modificări majore, dar vrei să totuși să faci o schimbare, este să înlocuiești corpurile de iluminat. Substituie corpurile vechi de iluminat cu un sistem de iluminat inteligent, care nu doar că reduce consumul de energie electrică, dar te și protejează de hoți atunci când ești plecat de acasă, deoarece îl poți programa să aprindă becurile în anumite intervale de timp.

  • Schimbă cabinetele și dulapurile

 

Dacă locuința ta are mobilier vechi sau demodat, un alt lucru pe care îl poți face pentru a-i da o nouă înfățișare este să schimbi cabinetele și dulapurile. În funcție de culoarea pereților, poți alege să iei corpuri de mobilier din aceeași paletă de culori sau poți alege să achiziționezi cabinete de o culoare contrastantă. În caz că nu dispui de un buget foarte mare, dar vrei să faci o modificare poți doar să vopsești ușile de la dulapuri în ce nuanță vrei tu.

  • Schimbă blatul

 

În caz că nu te interesează niciunul din sfaturile de mai sus sau vrei să faci o remodelare totală, alege să schimb șii blatul de bucătărie. Trebuie să ai grijă să alegi un blat care să fie în armonie cu nuanța pereților și a cabinetelor și care să reziste în timp, deoarece nu îți dorești să faci această modificare în fiecare an. În funcție de dimensiuni și de culoarea pe care o dorești, descoperă aici gama de blaturi de bucătărie de la Regencycompany.ro din care poți alege pentru a îți pune amprenta pe bucătăria ta.

 

În concluzie, dacă simți că bucătăria ta are nevoie de o nouă înfățișare, urmărește sfaturile de mai sus pentru a fi sigur că iei în considerare toate lucrurile înainte de a face o decizie finală.

 

Sursă foto: unsplash.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.