Rochia, pantofii, florile, invitaţiile, decoraţiunile… Nu e uşor deloc să le alegi pe toate mai ales că orice viitoare mireasă ştie prea bine cât stres este înainte de nuntă. Şi ce uşor ar fi să le găseşti pe toate într-un singur loc. Iar în weekend-ul 9-11 februarie acest lucru este posibil.

Potrivit organizatorilor, Camera de Comerț și Industrie Suceava, Târgul de nunți Bucovina care are loc la Iulius Mall și aduce în atenția dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care timp de trei zile, între 9 și 11 februarie 2018 vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Targul de nunti 2018 organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava la Iulius Mall  în perioada 9-11 februarie

Târgul de Nunți Bucovina la Iulius Mall

Cei care doresc să organizeze o nuntă de neuitat, sunt așteptați în perioada 9 – 11 Februarie, în incinta Iulius Mall la etajul 1, unde sunt asteptați de cei 32 de expozanți: specialiști în domeniu rochiilor de mireasă, casa de modă My Bride Zimbru, casa de modă Mirandi prezentată de Boutique Mariage; ținute de mire, de la classic Made to Measure până la modern, prezentate de renumitul brand Louis Purple; inele și verighete cu pietre prețioase pentru toate bugetele, oferite de Atlantis Gold, Ella Bijou, Astoria Gold, Stil Biju.

Zeci de idei pentru decoruri de nuntă, buchete mireasă, coafuri, torturi și prăjituri, focuri de artificii, servicii foto video, invitații de nuntă și mărturii , agenții de turism, săli și servicii restaurant, produse cosmetice conform noilor tendințe toate acestea oferite de Parisian Floreps, QUEEN Garden Flowers, Crystal Mariage, Cozonac Bujor, Elsira, Ambianța, Mirocom, Fotograf Edy Guadagnini, RBT Magic-Cutiuța cu amintiri, Publiserv, Deluxe Cards, Enetha, Indigo Cards, TBZ Transilvania, Lens Mariage, White Dream, Casa Dulce Botoșani, Cofetăria Deluxe, Betty Ice.

Serviciu de trăsuri trase de cai prezentat de Caii Bucovinei precum și costumele populare prezentate de aceștia dar nu în ultimul rând prezentarea mașinilor de epocă din cadrul evenimentului ce va face orice nuntă una deosebită.

În cadrul târgului vor fi prezente saloane de înfrumusețare, make-up artists, hair-stylists, specialiști care îți vor spune cum să ai un look de excepție, pentru că în ziua nunții tale tu ești personajul principal.
Astfel, vizitatorii vor putea găsi tot ce ține de organizarea unei nunți perfecte.

Fii alături de doi și pe frecvența Viva Fm, care va transmite live din cadrul târgului, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și nu uita să completezi taloanele pentru tombola organizată în cadrul evenimentului care vor fi oferite de expozanții prezenți la Târgul de Nunți Bucovina 2018.

Pentru a descoperi premiile oferite puteți accesa pagina de facebook: https://www.facebook.com/targuldenunti/ .De asemenea, sâmbătă și duminică începând cu orele 16, atmosfera va fi completată de recitaluri live susținute de artistul Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu, Formația Imperial.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.