Of cum se schimbă vremurile astea. În glorioșii ani 2000 la modă erau pantalonii cu talie atât de joasă că la o simplă aplecare puteai să-i traumatizezi pe cei din spatele tău. Și tot la modă era să fii cât mai slab, modelul după care să te ghidezi era cel al anorexiei, deci deloc un aspect sănătos. De vină a fost și presa și publicitatea care ne-au condiționat creierul să credem că acelea erau standardele normale de beauty, motiv pentru care cu siguranță multe femei se înfometau zi de zi.

Acum trendul este să ai forme cât mai voluptuoase, însă iată că nici așa nu e ok, fiindcă nu oricine se și naște cu un asemenea material genetic, deci acum sunt discriminate femeile ce sunt slabe în mod natural. Totuși, pentru o talie de viespe există o soluție pentru orice tip de siluetă. Corsetul modelator și implicit waist training-ul sunt de mult timp parte din rutina de fitness a vedetelor internaționale. Cu ajutorul acestuia îți conturezi talia așa cum ai visat dintotdeauna. Deci chiar dacă ai un corp de tip pară, măr, triunghi sau dreptunghiular, talia dorită se poate obține cu ajutorul unui corset de la Clessidra.

 

Cum funcționează un asemenea corset

 

Corsetul acționează în două moduri asupra pierderii în centimetrii – prin comprimare și termosudație. De aici și denumirea de antrenare a taliei, fiindcă zona fiind comprimată mai multe ore în corset începe să se reducă și să se modifice. Fiindcă un corset dispune de 3 rânduri cu închidere de tip moș și babă, când simți că ai progresat poți strânge și mai tare corsetul. Iar datorită faptului că prin transpirație eliminăm multe toxine acumulate în organism, acest proces duce la o ardere și mai rapidă a grăsimii din jurul abdomenului.

Totodată, aceste corsete dispun și de tije flexibile în interior, care oferă purtătoarei o postură corectă. Fiindcă tindem să stăm în poziții incorecte în special când stăm la birou, cu siguranță corsetul îți va fi de ajutor și astfel și durerile vor fi diminuate. Vei regăsi la Clessidra o varietate de modele dintre care să alegi, chiar și modele care vor fi invizibile pe sub haine.

 

Ce mai poți găsi la Clessidra

 

Deși sunt recunoscuți pentru corsetele lor calitative din materiale inovatoare aduse din Columbia, totuși catalogul de articole Clessidra nu se oprește aici. Îți poți reînnoi chiar și garderoba de aici fiindcă vei găsi fuste, topuri, rochii de party sau de zi, compleuri, costume de baie, salopete, fuste, pantaloni și multe altele.

Deci, dacă tot aveai nevoie de un corset modelator, alege și îmbrăcăminte nouă pentru această vară de la Clessidra, fiindcă aici poți găsi modele în tendințe și materiale calitative. Se regăsesc dimensiuni variate, croiuri pentru toate siluetele, nuanțe superbe, imprimeuri felurite sau modele clasice. Deci orice gusturi ai avea și dacă îți găsești greu haine care să-ți și placă, dar care să te și avantajeze, aici găsești cu siguranță ceva ce-ți va bifa fiecare căsuță.

Accesează site-ul oficial www.clesidra.ro și comandă articolele favorite.

Contact:

0730612141

0752094324

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.