1. Localitatea Iesle din comuna Mălini, judetul Suceava
Conform informațiilor din cadrul Recensământul Populației și Locuințelor din anul 2011, localitatea nu avea niciun locuitor la data rencensământului. Localitatea a fost identificată pe Planurile Directoare de Tragere (1916 – 1959). Pe imaginile satelitare recente au fost identificate 5 gospodării, dar acestea sunt părăsite.

    2. Localitatea Groapa Vlădichii din comuna Moara, judetul Suceava

Conform informațiilor din cadrul Recensământul Populației și Locuințelor din anul 2011, localitatea nu avea niciun locuitor la data rencensământului. Localitatea a fost identificată pe Planurile Directoare de Tragere (1916 – 1959). Pe imaginile satelitare recente, nu au mai putut fi identificate case sau trama stradală, iar perimetrul corespunde unui teren viran.

    3. Localitatea Arţari din comuna Hânţeşti, judetul Suceava

Conform informațiilor din cadrul Recensământul Populației și Locuințelor din anul 2011, localitatea avea paisprezece locuitori la data rencensământului.
Localitatea nu a putut fi identificată pe Planurile Directoare de Tragere(1916-1959) sau pe imaginile satelitare recente. Conform surselor cartografice prezente perimetrul localității delimitează un simplu teren viran. Un articol eliberat de Primăria Adâncata din Județul Suceava atestă faptul că unitatea administrativă ce conținea și satul Arțari a fost desființată în anul 1968 din rațiuni ce aparțin formelor de guvernământ ale vremii.
Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.