Prefectul județului Suceava, Mirela Adomicăi, a anunțat că în această dimineață, la ora 8:00, 2.577 de consumatori din localitățile Satu Mare și Cacica au rămas fără energie electrică din cauza condițiilor meteorologice.

Reprezentanții Delgraz Grid intervin pentru remedierea problemelor într-un timp cât mai scurt.
Județul Suceava se află sub atenționare de cod galben de ninsori însemnate cantități. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în toate zonele de munte va ninge, iar în regiunile nord-estice, nordice şi centrale din țară, treptat vor predomina ninsorile.
Local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.
Începând cu primele ore ale zilei de vineri (09 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45…55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65…70 km/h.
Mai ales pe parcursul zilei de vineri (09 februarie) intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50…55 km/h.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.