Prezent  la Suceava, pentru a inspecta lucrările la ruta ocolitoare, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a ironizat iarăși pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la reînceperea lucrărilor la Centura Sucevei, a mers cu lopata pe șantier.

Crezându-se interesant, Cuc a sugerat că Flutur nu a fost în stare decât să facă circ, noroc că  s-a reîntors el la Minister ca să repornească totul.

„Dacă eram acum ca domnul Flutur, luam și eu o lopată să dau și eu aici, să mă fac că lucrez, că ajut construcția. Noi finalizăm proiectele care alții nu au fost în stare să le deblocheze și să le lanseze, cum e și conducta de gaze, cum e și centura Sucevei, cum e și DN 18. Asta a făcut Guvernul PSD,  spre deosebire de alții care fac doar circ”, a explicat ministrul Cuc.

Apropo: pe care, domnule ministru!

Reporterul Suceava Live i-a atras atenția ministrului Transporturilor că proiectele blocate din județul Suceava ar fi putut avea o rezolvare acum mulți ani în urmă, întrucât guvernarea PDL s-a încheiat în 2012, iar de atunci, la cârmă a fost doar PSD-ul, care, apropo, este vinovat pentru proiectul Suceava Utilități și Mediu. Reamintim că proiectul Utilități și Mediu a fost gândit și făcut de către fostul președinte al CJ Suceava, pesedistul Gavril Mîrza, cu aprobarea Guvernului PSD, condus la vremea aceea de Adrian Năstase și afectează 61 de unități administrativ teritoriale din județ. Am reamintit acest lucru deoarece deblocarea conductei de gaz de la Pojorîta la Vatra Dornei a trebuit făcută din cauza acestui proiect care nu a fost implementat de Mîrza.

Cuc face și o comparație între el și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care, la un moment dat, a fost pe șantier cu o lopată în mână.

„Știu că e greu, dar noi am rezolvat soluția. Știu că e greu și doare, dar noi am rezolvat și nu facem circ. Eu nu vin să iau lopata ca să mă apuc să scot un utilaj din mocirlă, noi finalizăm proiectul. Asta e diferența dintre noi și ei”, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

În fapt, domnul Cuc se laudă cu niște soluții care ar fi trebuit găsite încă din prima parte a anilor 2 000.

Apropo domnule ministru, „am rezolvat soluția” e cam greșit. Fie spuneți: am soluționat problema, fie: am rezolvat problema!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.