Duminică, 23 iunie, în jurul orei 4:18, pe Calea Obcinilor din mun. Suceava, a fost identificat în trafic un autoturism față de care s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul echipajului de poliție rutieră.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bld. 1Mai unde a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat stâga pe str. Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, de pe str, Universității, a virat dreapta pe bld. George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana depistată la volanul auto urmărit a fost imobilizată și încătușată.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 ani, din municipiul Suceava. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pentru prelevarea a două mostre biologice de sânge la interval de o oră.

În cauză a fost întocmit un dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere sub influența alcoolului” faptă prev. și ped. de art. 336 alin (1) din Codul Penal.

Sursa Video: Viorel Piersic

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.