Foresta Suceava are un nou antrenor, în persoana lui Petre Grigoraș.  De-a lungul carierei, Petre Grigoraș a fost antrenor la  Farul Constanța, FC Onești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Ultima formație antrenată a fost Farul Constanța, echipa din Liga 2.

Grigoraș a precizat că a venit la Suceava la insistențele președintelui clubului Foresta, Andrei Ciutac. Acesta a adăugat că își dorește să promoveze echipa în Liga a II-a  și să câștige meciurile ce se vor desfășura în viitorul apropiat.

„În cariera mea am antrenat o singură dată în Liga a III-a, dar eram acasă la Constanța și am promovat cu ei. Mie nu mi-e frică de muncă, pentru că este de muncit, fie că vorbim de Liga I sau de Liga a III-a, e importantat să ai un proiect serios de care ții. O să fiu aproape de echipă și o să încerc să îi determin pe jucători să aibă o atitudine bună. Eu am venit aici pentru a face tot posibilul să promovăm în Liga a II-a. Sper ca începutul să fie cu două victorii!”, a declarat Petre Grigoraș.

Noul antrenor principal al Forestei a declarat că primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, este alături de echipă, promițând că dacă va fi nevoie de ajutor, îl va acorda.

„Am avut o întâlnire și cu domnul primar care mi-a promis că ne va ajuta în caz că vom avea nevoie și, lucrul acesta m-a determinat să accept”, a adăugat Grigoraș.

Pentru mai multe informații, urmăriți conferința de presă susținută vineri, 6 septembrie, de către Petre Grogoraș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.