Peste 60 de localități din județul Suceava sunt condamnate la subdezvoltare din cauza ratelor pe care trebuie să le plătească la proiectul Utilități și Mediu. Unele dintre ele, un exemplu fiind municipiul Câmpulung Moldovenesc, nebeneficiind de acest proiect.

Întrebat cum se face că același ministru Teodorovici a acordat bani primăriilor aflate în impas, în timpul guvernării Ponta, iar în timpul Guvernului Dăncilă, nu a alocat niciun bănuț, Victor Ponta a făcut trimitere la deputații suceveni care, i-au tot bătut la ușă.

„De ce nu îi întrebați pe furtunoșii parlamentari PSD Ioan Stan și Eugen Bejinariu?, colegii mei, prietenii mei… Tot ei erau cei care au venit în 2012 la mine și le-am dat bani, în 2013 – am dat bani, în 2014 – am dat… Acum nu știu de ce nu dau”, a explicat fostul premier Victor Ponta.

Deputatul sucevean Pro România, Ioan Cătălin Nechifor a precizat că în acest sens a depus  și o interpelare în Parlamentul României.

„În interpelearea depusă de mine îl întreb pe domnul Teodorovici, actualul ministru, să îl întrebe pe fostul ministru Teodorovici: cum a putut pe vremea lui Victor Ponta să des bani, că tot el a fost cel care a semnat?”, a precizat deputatul Nechifor.

Deputatul Victor Ponta a ținut să sublinieze că în mandatul trecut, Teodorovici era un ministru foarte bun, însă „anturajul l-a stricat”.

„Între timp l-a dat Vâlcov de trei ori peste cap și a devenit cel care este astăzi”, a conchis Ponta.

Trebuie precizat că proiectul este făcut în timpul lui Adrian Năstase și a fostului președinte CJ Suceava Gavril Mârza.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.